Се грижиме за вашето здравје, се грижиме за Вас

Дознајте повеќе за нас!

Контакт
Doctors
Кои сме ние

За Рифам

Рифам е семејна компанија основана во 1996 година, која со фармацевтска големопродажба започнува во 2004 година.

Денес нашиот тим во Македонија се состои од 22 вработени.

За компанијата

Коректна компанија

Во 2017 година Рифам беше прогласен за коректна компанија Совршена репутација меѓу клиентите и партнерите Минимални негативни референци на интернет

прочитај повеќе →
Service image

Мисија

Ефикасно и доследно снабдување со: Високо квалитетни лекови и Други врвни производи на пазарот

Service image

Визија

Да станеме една од водечките компании во: Фармацевтска големопродажба Маркетинг и активна продажба

Service image

Вредности

Ги исполнуваме очекувањата на нашите клиенти, вработени, сопственици и партнери Темелно сме посветени на компанијата Сакаме да бидеме најдобри во она што го правиме Ние сме општествено одговорни и етички се однесуваме кон животната средина Отвореност, почит и прифаќање на различноста

Rifam

Коректна компанија

Во 2017 година Рифам беше прогласен за коректна компанија Совршена репутација меѓу клиентите и партнерите Минимални негативни референци на интернет

прочитај повеќе →
Doctor
Doctor