ЗА КОМПАНИЈАТА

ОСНОВАНА ВО 1996 ГОДИНА

Денес нашиот тим во Македонија се состои од 26 вработени. “Благосостојбата на луѓето е нашиот Врховен Закон”

МИСИЈА

Нашата мисија е ефикасно и доследно снабдување со високо квалитетни лекови и широк спектар на други врвни производи на пазарот.

ВИЗИЈА

Нашата визија е да станеме една од водечките компании во фармацевтска големопродажба, маркетинг и активна продажба.

ВРЕДНОСТИ

Ги исполнуваме очекувањата на нашите клиенти, вработени, сопственици и партнери Темелно сме посветени на компанијата Сакаме да бидеме најдобри во она што го правиме Ние сме општествено одговорни и етички се однесуваме кон животната средина Отвореност, почит и прифаќање на различноста

Hit enter to search or ESC to close