КОРЕКТНА КОМПАНИЈА

Совршена репутација меѓу клиентите и партнерите Минимални негативни референци на интернет

РИФАМ ПОРТФОЛИО

  • Системски антибиотици
  • Лекови за пептичен улкус и ГЕРБ
  • Препарати за кашлица и настинка
  • Лекови за коскена структура и минерализација
  • Уролошки лекови
  • Кортикостероиди за системска употреба
  • Антимикотици за топикална употреба
  • Антимикотици за топикална употреба Клиничка исхрана (ентерална и парентерална)
Hit enter to search or ESC to close